Налаштування

Конфіденційність та ваш обліковий запис

Виберіть, чи ділитися аналітикою використання, прочитайте умови, залиште команду або видаліть свій обліковий запис.

Налаштування, Ви, Конфіденційність та обліковий запис містить чотири пункти.

Поділитися аналітикою

Перемикач для обміну анонімними даними використання з нами, щоб ми могли покращити додаток. Він синхронізується з вашим обліковим записом, і ви можете змінити його в будь-який час.

Умови та конфіденційність

Посилання на умови надання послуг та політику конфіденційності.

Залишити команду

Видаляє вас з команди, до якої ви приєдналися. Власник не може залишити команду, доки хтось інший не стане власником (Налаштування, Команда, Учасники та доступ). Ваші особисті креслення залишаються на вашому пристрої.

Видалити обліковий запис

Видаляє ваш вхід. Якщо ви є власником команди, спочатку зверніться до служби підтримки, оскільки команда та її спільні дані належать обліковому запису власника.

Пов’язані

Оновлено 2026-10-24 · Більше в Налаштування · Також у застосунку в розділі «Довідка».